Rente tarieven bij directe leningen kunnen sterk variëren

Rente tarieven kunnen sterk variëren per bank of andere krediet verstrekker. Daarom is het zaak, om alle aanbieders eerst eens rustig met elkaar te vergelijken, alvorens over te gaan tot het afsluiten van een persoonlijke lening.

Een goede, gemakkelijke en ook snelle manier om dit te doen is via de zogeheten leenportalen op het Internet, waar het mogelijk is snel alle tarieven van de verschillende aanbieders van persoonlijke leningen op een rijtje te zetten en met elkaar te vergelijken. Staat uw bank er niet bij? Dan is het toch zaak om even bij een filiaal van uw bank binnen te lopen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ga in ieder geval nooit over 1 nacht ijs, en laat u niet verleiden door mooie praatjes. Een aanbieder van kredieten welke tracht u snel een lening aan te praten, heeft vaak een reden hiervoor, en juist bij dit soort aanbieders is het dan heel belangrijk om goed de voorwaarden door te nemen, om u ervan te verzekeren dat er geen addertjes onder het gras zitten, waardoor u later voor vervelende problemen komt te staan.