AutoLening

AUTOLENING VERGELIJKEN, SIMULEREN EN BEREKENEN

Vergelijk autoleningen en betrouwbare Belgische krediteverstrekkers in onderstaande lijst.

Kredietverstrekker Beoordeling Rentevoet vanaf Maximale Lening Aanvragen
Rentevoet vanaf:Bekijk Hier Maximale Lening:75.000€
Vraag nu lening aan
Rentevoet vanaf:Bekijk Hier Maximale Lening:70.000€
Vraag nu lening aan
Rentevoet vanaf:Bekijk Hier Maximale Lening:90.000€
Vraag nu lening aan
Rentevoet vanaf:Bekijk Hier Maximale Lening:90.000€
Vraag nu lening aan

Representatief VoorbeeldLening op Afbetaling voor een nieuwe wagen van 15.000 EUR. Looptijd is 54 maanden. Aan een JKP van 2,99%(vaste jaarlijkse debetrente : 2,95%) betaalt u maandelijks 296,96 EUR. Het totaal terug te betalen bedrag is 16.035,84 EUR.

De aankoop van een auto gaat vaak gepaard met een lening. Ongeacht of u deze nu bij een autodealer of tweedehands aankoopt zijn er aanzienlijke kosten aan verbonden. Zo raden we u aan om in deze beide gevallen de mogelijke autoleningen goed te vergelijken. Hieronder bieden we u alvast een ruime keuze aan van kredietverstrekkers die autoleningen aanbieden en autokrediet geven. Meestal kan u maar liefst 110% van de waarde van de auto lenen. Deze leningen kan u gebruiken voor auto’s motoren en mobilhomes. Verder zijn de rentes die u hier kan terugvinden de minimumrentes. Financiering Nieuwe Auto

Autofinanciering Tips

De financiering van een auto kan gebeuren in een handomdraai. Zo kan u binnen 30 minuten na de beslissing om een bepaalde auto te kopen de trotse eigenaar hiervan worden, maar dit is weliswaar vaak via een langlopende en veel te dure lening. Om dit te voorkomen geven we u hier enkele tips die u zullen helpen bij de financiering van een auto.

Budget

Denk aan uw budget wanneer u leent. De fout van vele mensen is vaak dat men veel te dure zaken aanschaft zonder rekening te houden met hun budget. Zo koopt men vaak zaken zelfs wanneer ze de leningen met hun huidige budget niet kunnen afbetalen. Leen dus enkel in die mate dat uw budget het toelaat

Korte autolening

Kies voor een korte lening. Op het eerste zicht is het misschien handig om voor een laag maandelijks bedrag een auto aan te kunnen kopen, maar naarmate de lening langer loopt zal u over het algemeen meer gaan betalen. Zo raden wij u aan om een autolening af te sluiten voor het liefst 2 jaar en in het slechtste geval niet meer dan 3 jaar. Autokrediet Tweedehands Wagen

Nieuwe of tweedehandswagen?

Er is altijd wel de keuze tussen een splinternieuwe of tweedehands wagen. Vanwege de salonvoorwaarden waarbij u dikwijls €3000 tot €20000 euro lijkt een nieuwe auto misschien aanlokkelijk, maar let op uw budget. U spaart misschien veel geld uit bij de aankoop, maar als uw budget deze aankoop niet kan opvangen dan kiest u het best voor een tweedehands auto.

Bekijk het totaalpakket

Een auto aankopen via lage maandelijkse bedragen lijkt misschien handig, maar dit is niet altijd even voordelig. Zo zal u aan het einde van de rit meer betalen naarmate de looptijd langer was.  Zo kan een lening van 6 jaar bijvoorbeeld ervoor zorgen dat u bij de aankoop van een auto van €7000 aan het einde van de rit maar liefst €16000 betaalt.

Voorschot sparen

Probeer een voorschot bijeen te sparen. Het klopt dat u 110% van de waarde van de auto kan lenen, maar we raden u aan om eerst een zo groot mogelijk voorschot te verzamelen. Hierdoor kan u de looptijd en rente van de lening doen minderen. Zo raden we u aan om minstens een voorschot van 20% zelf te sparen. Als dit onmogelijk is dan kan u beter een goedkopere auto aanschaffen.